Informasjon til arbeidssøkere

Det er viktig at du føler deg trygg når du gir informasjon om deg selv til oss i Atracco Moss når du søker arbeid her. Vi legger stor vekt på beskyttelse av personvern.

Personopplysningene dine vil kun bli brukt i Atracco Moss og av personer som jobber med rekruttering. Atracco Moss er ansvarlig for personopplysninger og er dermed ansvarlig for behandling av personopplysninger i samsvar med personvernlovgivningen.

Hvis du har spørsmål om rekrutteringsprosessen eller rekrutteringsdatabasen, kan du kontakte vår HR -avdeling [email protected] eller vår databeskyttelsesrepresentant, [email protected]. Hvis du mener at vi har behandlet personopplysningene dine feil, kan du også kontakte Datainspektionen ([email protected]).

Personopplysningene vil bli brukt til rekrutteringsformål og avidentifisert statistikk. Det juridiske grunnlaget for behandlingen av dine personopplysninger er Atracco Moss’s legitime interesse i å administrere og dokumentere rekrutteringsprosessen, og i noen tilfeller samtykke. Etter at rekrutteringen er fullført, blir informasjonen arkivert for å kunne brukes i en eventuell appell av rekrutteringen i henhold til for eksempel diskrimineringslovgivning. Når muligheten til å klage ikke lenger eksisterer, blir informasjonen ødelagt. Hvis du har gitt ditt samtykke til at informasjonen lagres selv etter at klagefristen er utløpt, kan informasjonen lagres så lenge du har samtykket til det. Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å kontakte vår HR -avdeling.

Følgende personopplysninger vil bli lagret i rekrutteringsdatabasen: Informasjonen du fyller ut på nettstedet, din CV og ditt personlige brev og annen informasjon du gir oss, for eksempel karakterer og sertifikater. I tillegg kan vi ta opp notater fra intervjuer, samtaler med referansepersoner og resultater fra personlighetstester.

Personopplysningene kan håndteres av en såkalt personopplysningsassistent som håndterer driften av datasystemene.

Du har rett til å motta gratis informasjon om hvilke personopplysninger som er registrert om deg selv i Atracco Moss’s rekrutteringsdatabase. Send forespørsel til Atracco Moss, Vanemveien 11, 1599 MOSS . Merk gjerne konvolutten med «Data Protection Officer». Hvis du mener at informasjon om deg er feil eller villedende, bør du kontakte oss umiddelbart. Du kan også gi oss beskjed hvis du vil begrense håndteringen av dine personlige data på noen måte, motsette deg behandlingen eller slette dem.

Kontaktinformasjon

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål angående vår håndtering av personopplysninger eller om denne personopplysningspolicyen.

Du kan nå oss på:

Atracco Moss
Vanemveien 11
1599 MOSS

[email protected]