om oss atracco

Om oss

Atracco er et raskt voksende selskap og ledende i Norden innen miljøvennlig bildemontering og salg av bildeler over net. Virksomheten består av resirkulering og salg av brukte bildeler samt materialer som metall, gummi, glass, etc. Atracco eies av LKQ Corporation, og som en del av vårt arbeid jobber vi etter en klart definert etisk kodeks. Les mer om det her: https://lkqcorp.com/codeofethics/

  • Vi er autoriserte bildemontører.
  • Vi er medlemmer av NBF Norges Nilbransjeforbund.
  • Vi er sertifisert i henhold til Kvalitetsledelsessystem ISO 9001 og Miljøledelsessystem ISO 14001.

En miljøtenkning i tide

Et av Norges reneste og mest effektive miljøsanering av skrap- og kondemnerte biler!

Resirkulering og miljø blir stadig viktigere og er i dag et konkurransemiddel mot kunder, et must overfor myndigheter og kommuner samt et samvittighetsspørsmål for hver enkelt. Atracco jobber med et tydelig miljøfokus. Vi jobber for en mer effektiv bilmontering med økt mengde og forbedret kvalitet på demonterte og returnerte bildeler ved skadereparasjoner.

“Vi er overbevist om at miljøvennlig og effektiv sanering / demontering samt tettere kundesamarbeid og netthandel er nøkkelord for fremtiden innen bildemontering. Ved å gjenbruke bildeler, sparer forbrukere, verksteder og forsikringsselskaper miljøet og de økonomiske fordelene er betydelige. ”

atracco effektiv miljövänlig sanering av skrot

Kvalitetsvurdering før demontering

Før vi demonterer deler, må disse kontrolleres slik at det ikke er synlige skader. Det er en naturlig del av arbeidet med å vurdere, prøvekjøre og teste alle komponenter. Dette er en viktig del av kompetansen for demontering.

Så snart den riktige komponenten er demontert, er den merket med et unikt referansenummer. Delen er nå klar til å plasseres på vårt lager, og du som kunde kan finne den ved å søke etter den ved hjelp av regntall eller delens artikkelnummer på nettstedet vårt.

Alle kjøretøyer rengjøres miljøvennlig i forbindelse med demontering.

Leter du etter en bestemt bildel til bilen din?

Søk etter bildel

Vi har over 1,5 millioner deler. Søk etter bildeler ved å skrive inn ditt registreringsnummer.